Et Con går på hæld...

FimbulCon er ovre.
Bordene er blevet stillet på plads, stolene er blevet kørt væk, gulvet fejet, kassen talt op, og diverse ting kørt tilbage til Fenris.
Rolf Krake Skolen er tilbage til sig selv, og Fenris lokalerne det samme.

Normalt så går der en lille uge får arrangørgruppen stimler sammen igen og tager stilling til hvordan det gik, men denne her con var speciel, for da vi alle tog hjem var vi enige om en ting.

Det her har ikke bare været "en fed con", eller "den fedeste con siden pandini'en".
Nej, det her har været den fedeste con længe.

På tallene har det ikke været det helt store, cirka 35-40 deltagere henover weekend, men de dejlige folk har vist os at ude i det mørke Jylland banker der stadig et hjerte for "det lille con".
Den con hvor der ikke er noget stort og forkromet, den con hvor man sidder med en sodavand og snakker om interesser med de andre, tager et slag magic, eller spiller et brætspil, som har man kendt dem i månedsvis.

Vi vil især også gerne give stor tak til 4 grupper.
Chris, Emil, og Viktor fra ThyRF som valgte at tage en chance på at rejse fra Nordjylland og ned til Holstebro for at køre noget rollespil for os. Panik På Bondegården har fået stor ros i krogene, og sikkert også til dem direkte.
Natasha og Michael fra Grandma's Gaming Goodies som så en lille con, men alligevel tænkte at de vil tage en chance på den. De gav os endnu mere hygge, og i bytte lykkedes det dem at lange terninger over disken i langt større mængder end endda os i arrangørgruppen ville have troet var muligt.
Kenneth fra Bunkern i Esbjerg for at være vores stabile con-biks, som dukkede op med et bredt udvalg af varer og som altid et godt humør.
Rasmus Færge fra Next Level Games i Ikast. På en impulstanke spurgte en i arrangørgruppen om han kunne være interesseret i at sponsorere en præmie til vores figurturnering, og han sagde ja som om det var det mest åbenlyse i verden. Takket være ham betød det at vinderen af vores FimbulCon 2024 Figurturnering kom hjem med en Pontifex Zenestra figur fra Age of Sigmar.

Men den største tak går, ultimativt, ud til dig. Ja, dig! Den deltager der købte en billet, dukkede op, og viste os gamle tosser i arrangørgruppen at der stadig er noget magisk i de små Con'er.
Vi håber at se jer allesammen om en 8 måneders tid til FeCon, 17.-20. Oktober. Vi ved at alle os i arrangørgruppen ser frem til det.